Profesor visoke škole - trajno zvanje

Robert Kopal

Životopis

Predavač na programu EduCare CROMA (Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika); objavio brojne knjige; autor više poglavlja u knjigama te tridesetak stručnih i znanstvenih radova; voditelj stotinjak poslovnih i analitičkih radionica; dizajnirao nekoliko specijaliziranih informacijskih sustava; certificirani trener iz područja strukturiranih analitičkih tehnika i analitičkog SW; član SCIP-a i IALEIA-e; izlagao na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više domaćih i međunarodnih analitičkih projekata.

Ima višegodišnje iskustvo u visokom obrazovanju kao predavač na dodiplomskim i diplomskim studijima više visokih učilišta iz kolegija Poslovna informatika, Elektroničko poslovanje, Informacijski sustavi za poslovno upravljanje, Poslovna inteligencija, Krizni menadžment, Upravljanje projektima, Kompetitivna analiza.

Knjiga dr.sc. Roberta Kopala i Darije Korkut “Teorija igara: praktična primjena u poslovanju” objavljena ove godine, prva je hrvatska (i šire!) knjiga o primjeni teorije igara u poslovanju.

Knjige istih autora “Kompetitivna analiza 1: poslovne i ekspertne kvantitativne analitičke tehnike” i “Kompetitivna analiza 2: strukturirane i kreativne analitičke tehnike” bit će objavljene do kraja godine.

Bibliografija