Stručni ekonomski studiji (MBA)

Menadžment financija

Upiši MBA studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – Menadžment financija i kreni u korak sa suvremenim kretanjima u financijskom menadžmentu. Postani stručnjak planiranja i menadžmenta, investicijskog planiranja, upravljanja novcem i kratkoročnim vrijednosnicama, kreditnog savjetovanja u bankama i vođenja korporativnih financija. Stekni kompetencije za vođenje financijskog poslovanja i za rješavanje financijskih problema gospodarskog subjekta!

Menadžment ljudskih potencijala i znanja

Upiši MBA studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – Menadžment ljudskih potencijala i znanja i kreni u korak sa suvremenim kretanjima u menadžmentu ljudskih potencijala. Postani stručnjak za ljudske potencijale i upravljanje karijerom, stručnjaci za osposobljavanje i razvoj zaposlenih ili direktor za ljudske potencijale. Stekni kompetencije za vođenje odjela ljudskih potencijala!

Porezi i poslovno pravo

Upiši MBA studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – Porezi i poslovno pravo i savladaj pravnu dimenziju poslovanja. Stekni specifične kompetencije potrebne za praktičnu primjenu znanja o poreznom sustavu u praksi, za prepoznavanje poreznih učinaka te specifična znanja vezana za osnovne porezne oblike.

Analitički menadžment

Upiši MBA studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – Analitički menadžment i usvoji vještina budućnosti koje su visokospecijaliziranom profilu stručnjaka business managementa nedvojbeno potrebne, sada i osobito u budućnosti.

Bihevioralna ekonomija

Upiši MBA studij POSLOVNO UPRAVLJANJE – Bihevioralna ekonomija i usvoji strateške, analitičke i operativne vještine kojima ćeš postati vrhunski stručnjak u području ekonomije, financija i širokog spektra djelatnosti.

Sveučilišni pravni studiji

Pravo i upravljanje nekretninama

Upiši sveučilišni studij PRAVO I UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA i postani magistar prava i upravljanja nekretninama te budi stručnjak za pravnu dimenziju u brzo rastućem sektoru nekretninana. Stekni najtraženije kompetencije za vođenje poslova upravljanja nekretninama i ostala pravna pitanja.

EFFECTUS veleučilište je pridružena članica sveučilišta Nova univerza. Studij na temelju suradnje izvodi Europska pravna fakulteta – sveučilište Nova univerza.