Predavač

Anđelka Buneta

Anđelka Buneta

Anđelka Buneta

Predavač

Predmeti

Životopis

Rođena 01. 12. 1958. u Zagrebu. Magistrirala je 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Polaznica je poslijediplomskog doktorskog studija na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Karijeru započinje 1983. kao pripravnik u osiguravajućem društvu Croatia osiguranje d.d, a potom je nastavlja u odjelu za automatsku obradu podataka RSUP-a. Kao sistem analitičar radi u Jugoturbini od 1987. do 1989. godine. Na radnom mjestu organizator – programer radi u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1989. do 1994. godine. Karijeru nastavlja u konzultantskoj tvrtki Progres d.o.o. na mjestu višeg savjetnika za računovodstvo i poreze do 1997. godine.

Od 1997. radi u tvrtki Futura trend d.o.o. na mjestu poslovnog savjetnika. Savjetnica za gospodarstvo i poreze postaje u tvrtki Inženjerski biro d.d. 1998. godine. Ujedno je i glavna urednica časopisa za ekonomiju i pravo «Hrvatska gospodarska revija». Također ostvaruje niz uspješnih konzultantskih projekata u segmentima poduzetništva, neprofitnih organizacija, korisnika državnog proračuna, financijskih institucija. Od 2000. godine obnaša funkciju Ravnateljice Središnjeg registra osiguranika (REGOS), te sudjeluje u njegovom ustroju i jedan je od dionika provođenja mirovinske reforme u RH.

Od 2004. godine članica je Uprave tvrtke Amplitudo d.o.o. U 2006. godini obnaša funkcije tajnika Auto moto kluba Siget, voditeljice prodaje Liderpress d.d. te potom postaje pomoćnica direktora Instituta za elektroprivredu i energetiku d.d. Od 2010. savjetnica je predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba. O

d 2012. postaje vanjski predavač za kolegije Poslovne financije poduzetnika, Upravljanje financijama u trgovini i Financije poduzeća na Visokoj poslovnoj školi Libertas. Iste godine postaje i predsjednica Uprave Financijske agencije (FINA).

2002. godine dobitnica je nagrade za Projekt Manager godine za projekt Mirovinske reforme po izboru CROMA-e. 2004. godine dobitnica je priznanja USAID-a – međunarodno priznanje za najbolji projekt Mirovinske reforme.