Predavač

Darija Ivandić Vidović

Životopis

Rođena 08.09.1971. godine u Slavonskom Brodu. Zvanje diplomiranog inženjera strojarstva, smjer brodostrojarstvo stekla je u Zagrebu na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Duži niz godina zaposlena je u Croatia osiguranju d.d., gdje je predstavnica Uprave za kvalitetu. Vodila je veći broj korporacijskih projekata iz područja strategije, restrukturiranja, upravljanja poslovnim procesima i projektnog menadžmenta.

Gost predavač je od 2008. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, PDS Organizacija i management i Informatički management. Članica je programskog odbora Business Process konferencije kao i Hrvatske udruge poslovnih savjetnika. Objavila je niz članaka (autor, koautor) u znanstvenim, stručnim i poslovnim časopisima (Osiguranje, Journal of Economic Literature/EconLit, Management-Journal of Contemporary Management, Poslovna izvrsnost i dr.) kao i aktivno sudjelovala na stručnim i znanstvenim skupovima i konferencijama kroz prezentacije i predavanja.