NA PU EFFECTUS ODRŽANA SVEČANA PROMOCIJA

Na PU Effectus održana je svečana promocija polaznika programa usavršavanja nadzor i korporativno upravljanje te polaznika programa osposobljavanja pripreme i provođenja projekata EU.

Promociju su otvorili izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, ravnatelj Učilišta, te akademik Jakša Barbić i mr.sc. Miljenko Javorović voditelji programa Nadzor i korporativno upravljanje. Prof. Horvat istaknuo je da je Effectus je osnovan na ideji da nudi suvremena i primjenjiva znanja potrebna na današnjem tržištu.

Uz interdisciplinarni studij (3 i 5 godina) financije i pravo, Effectus nudi i ciljane programe cjeloživotnog obrazovanje namijenjene profesionalcima koji žele biti bolji, produktivniji i konkurentniji na današnjem tržištu, jer danas nije dovoljno biti prosječan … Teži se izvrsnosti.

Akademik Jakša Barbić čestitao je polaznicima na uspješno završenom programu ističući da je ulaganje u vlastita znanja jedina doživotna garancija …

Nakon službenog djela, dodjele Uvjerenja i Certifikata 29 990, nastavak proslave uspješnog završetka obrazovnog ciklusa nastavljen je u restoranu „Kvatrić“.

Iskreno čestitamo svim našim polaznicima koji su prepoznali bitnost ulaganja u vlastita znjanja, te se nadamo da završetkom ovoga programa njihova želja i potreba za novim znanjima ne prestaje… Čestitamo svima…