Diplomski studij – MBA: 4 smjera

Svi diplomski studiji Effectusa usmjereni su na budućnost te pripremaju studente na izazovno poslovno okruženje koje ih čeka po završetku studija.

Prva godina diplomskog studija je svima ista te pruža studentima znanja i vještine pomoću kojih mogu upravljati poslovnim procesima i sustavima. Po završetku prve godine diplomskog studija, studenti odabiru između 4 smjera:

Menadžment financija – Financije su ključne za svaki poslovni sustav, a predavači koji poučavaju na ovom smjeru dokazani su eksperti u polju financija. Učeći od njih i vi postajete sjajni financijaši.

Porezi i poslovno pravo – Razumjeti poslovno pravne odnose te poreze i njihov učinak na cjelokupno poslovanje predstavlja jednu od najznačajnijih stvari za svako trgovačko društvo. Smjer je koncipiran tako da polaznicima pruži znanja i vještine iz područja poreza i poslovnog prava kojima će moći doprinijeti ciljevima poslodavca, ali i znanja koja mogu primijeniti ako odluče biti poduzetnici.

Menadžment ljudskih potencijala i znanja – Da su ljudi najvažniji resurs svake tvrtke poznato je već dugo. Kako upravljati ljudima i doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju i znanjima naučit ćete na ovom smjeru.

Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment – Ovaj smjer možete studirati samo na Effectusu. Naučite razne analitičke tehnike koje se primjenjuju u praksi, postanite kreativni i inovativni. Smjer vam pruža konkurentsku prednost na tržištu rada jer je jedini takav u Republici Hrvatskoj i šire te vas uči vještinama budućnosti.

 

Iskoristite first minute popust i steknite znanja koja će vas učiniti vrhunskim stručnjacima!

 
DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) – saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi >>poklon dobrodošlice<<.

PRIJAVI SE ovdje: http://edu.vsfp.hr/prijava/ i očekuj telefonski poziv koji ti daje odgovore na sva pitanja koja te interesiraju o našem fakultetu.

NASTAVA ZAPOČINJE U RUJNU 2021.
UPISI NA SVE STUDIJE SU U TIJEKU!

POPUNI SVOJE PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI

#stremivisinama

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI