Nastavak drugih započetih studija

Izabrati što studirati teška je odluka i često se dogodi da studenti shvate kako fakultet koji su započeli nije za njih i treba im promjena.

Procesu prijelaza na drugi studij Effectus pristupa na najjednostavniji mogući način uz maksimalnu podršku studentima koji se odluče na takav iskorak, a oblik studiranja na Effectusu za sve prijelaznike sa drugih studija prilagođen je prema posebnom modelu polaganja ispita i slušanja nastave.

Na Effectusu posebnu važnost pridajemo studentima, stoga se Rješenje o prijelazu dobiva u roku 24 sata!

Javite nam se i započnite studirati na preddiplomskom stručnom studiju Financije i poslovno pravo ili na jednom od naša 4 diplomska studija MBA – Menadžment financija; Porezi i poslovno pravo; Menadžment ljudskih potencijala i znanja; Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

 

Iskoristite first minute popust i osigurajte svoju budućnost!

DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) – saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi >>poklon dobrodošlice<<.

PRIJAVI SE ovdje: http://edu.vsfp.hr/prijava/ i očekuj telefonski poziv koji ti daje odgovore na sva pitanja koja te interesiraju o našem fakultetu.

NASTAVA ZAPOČINJE U RUJNU 2021.
UPISI NA SVE STUDIJE SU U TIJEKU!

POPUNI SVOJE PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI

#stremivisinama

Nazovi nas +385 1 6117 777

POPUNI SVOJE PODATKE

I MI ĆEMO TE TELEFONSKI KONTAKTIRATI