Održan radni sastanak nastavnika za početak nove akademske godine

Početak nove akademske godine 2019/2020. je pred vratima. Kako bismo našim studentima omogućili što bolje stjecanje znanja, vještina i prenošenja stručnosti kao i svake godine nastavno osoblje Effectusa sastaje se u cilju što bolje pripreme za predstojeći semestar.

 

Radni sastanak nastavnika održan 01. listopada 2019. godine otvorila je dosadašnja dekanica Jelena Uzelac, dipl.iur. koja se zahvalila na suradnji i pruženom  povjerenju te po isteku svog mandata čestitala novom dekanu Effectusa doc.dr.sc. Robertu Kopalu kojem je poželjela puno sreće u daljnjem radu i djelovanju Effectusa.

Dekan doc.dr.sc. Robert Kopal preuzeo je riječ te predstavio ključne ciljeve, promjene i izazove koji nas čekaju u novoj akademskoj godini – koja je posebno važna za Effectus jer obilježava 10. obljetnica postojanja Effectusa. 

Važne teme poput ishoda učenja, kriterija ocjenjivanja, osiguravanja kvalitete predstavili su prodekani Effectusa:

dr.sc. Aljoša Šestanović

dr.sc. Katarina Sokić

dr.sc. Vedran Ceranić

 

Ovakvi sastanci značajno doprinose boljem razumijevanju obveza nastavnika kao i institucionalnih očekivanja i standarda koje postavlja Effectus pred svoje nastavno osoblje. Osim toga, ovo je prigoda u kojoj se diskutiraju anketni odgovori studenata u prethodnom semestru, kako bi nastavnici bili što bolje upoznati sa stavovima studenata.

Ovo je i prilika za komunikaciju Uprave fakulteta s nastavnicima u smislu podrške koju Effectus može pružiti svom nastavnom osoblju, a ujedno i prilika za zajedničko kolegijalno druženje nastavnika.