U trenu do studenta! Mobilna aplikacija Effectus!

S ponosom objavljujemo da od nove akademske godine studenti Effectusa u trenu mogu doći do informacije vezano za studiranje, a isto tako i Effectus u trenu dolazi do studenta – razvijena je i dostupna mobilna aplikacija EFFECTUS za Android i iOS mobilne uređaje!

Kao što smo i najavili, uvodimo brojne pozitivne promjene povodom 10 godina postojanja Effectusa, a posebno promjene koje su tražili Effectusovi studenti kao što su brži protok informacija, lakši pristup sustavu digitalne referade zato jer slušamo naše studente i želja nam je održati suvremeni i moderni pristup studiranju.

 

EFF: Profesore Božajiću, na početku nas zanima kako je došla ideja i što studenti mogu očekivati u prvoj verziji aplikacije?

Slušamo naše studente te nastojimo riješiti istaknute probleme –  problem u brzini dostave važnih obavijesti poput promjene u raspored ili ispitnom roku, otkazivanje nastave ili vježbi, promjena dvorana i slično.

Aplikacija u prvoj verziji ima mogućnost pregledavanja svih obavijesti te primanje notifikacija odmah čim nova obavijest bude objavljena na Digitalnoj referadi.  

Ivan Božajić

EFF: Kada će aplikaciju moći instalirati studenti Effectus-a i na koji način?

IB: Aplikaciju će studenti moći instalirati početkom nove akademske godine u listopadu, a moći će se preuzeti s Google Play i Apple App Store.

Ivan Božajić

EFF: I za kraj, recite nam kakvi su planovi za razvijanje i nadogradnju mobilne aplikacije Effectus?

IB: Predstavljamo InHouse rješenje kao komunikacijsku digitalnu platformu, a koju planiramo aktivno nadograđivati i unaprijeđivati, dodavanje novih funkcionalnosti poput: pregled i notifikacije za Poruke, raspored nastave, raspored ispitnih rokova, pregled prisutnosti na nastavi, pregled bodova i ocjena, praćenje financijskih obveza, pregled nastavnih materijala i još mnogo toga.

Ivan Božajić