Effectus Visoko učilište je pridružena članica sveučilišta Nova univerza

Effectus studij

"Nitko na svijetu nije jači od čovjeka koji zna" - japanska poslovica

Suvremeno poslovno okruženje karakteriziraju mnogostruke brze promjene na financijskom tržištu diljem svijeta te promjene pravnih propisa koji uređuju specifična područja. Mi pripremamo svoje studente da naprave “pravi korak za novo doba” i budu spremni za takve promjene. Kroz individualizirani pristup, svakoj osobi pružamo i prenosimo suvremena i primjenjiva znanja i vještine tražene na tržištu koja omogućuju profesionalni razvoj i osobni rast.

Cjeloživotno obrazovanje

"Nema većeg mraka od neznanja" - William Shakespeare

Kako je danas sve veća potreba za stjecanjem dodatnih znanja i vještina koje se nisu mogle steći tijekom redovitog školovanja, obrazovne programe cjeloživotnog obrazovanja prilagodili smo upravo tome. Formalni programi koncipirani kao uže specijalizacije iz dva značajna područja; područje zdravstva i područje poznavanja poreza i prava. Programi se izvode se uz dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, što osigurava upis programa u E-radnu knjižicu.

Uvjeti upisa

Saznajte što je potrebno

Saznajte više

Prijemni ispit

Kome je namijenjen i tko ima pravo pristupa

Saznajte više

Državna matura

Saznajte tko je mora polagati

Saznajte više

Upisni postupak

Kada se pristupa i što je sve potrebno dostaviti

Saznajte više

Zašto upisati Effectus

Edukacija je ključ

Galerija slika

Volimo i zabavu

Naši događaji

Pridružite nam se

Društvene mreže

Prijavite se na studij

Prijave na studij sad su otvorene

Našim studentima ne dajemo samo obrazovanje i iskustvo koje bi ih potaknulo na karijeru, već im i pomažemo da uspiju u svojoj karijeri – da otkriju polje na kojem su strastveni i usude se raditi na njemu.

 • Kao posebnost Effectus-a definitivno bih istaknula predavače koji su stručnjaci – praktičari i zato su predavanja uvijek dinamična i popraćena aktualnim temama iz stvarnog života.

  Jelena Lešić
 • Odluka o upisu na Effectus mi je bila pun pogodak jer osim što sam stekao znanja, vještine, nove prijatelje odmah po završetku studija dobio sam i posao na fakultetu kao asistent. Effectus mi je definitivno promijenio život.

  Marko Lukač
 • Izuzetno sam zadovoljan mogućnostima koje Effectus nudi jer stječem najnovija znanja i vještine potrebne na tržištu rada, a pritom širim poznanstva i otvaram nova vrata za budućnost u poslovnom svijetu.

  Domagoj Poljak
 • Kada jednom postanete dio Effectus-a teško ćete se više željeti maknuti iz tog svijeta! Učenje, druženje, zabava, nastava, kolege I profesori – stvaranje uspomena za cijeli život.

  Doris Pole
  Studentica 2. godine studija Financije i pravo
 • Definitivno, znanje koje sam stekao na Effectusu bilo mi je odskočna daska da se okušam u poduzetničkim vodama. Shvatio sam da je spoj financija i prava idealna podloga za pokretanje vlastitog biznisa i to sam svakako želio iskoristiti.

  Ambrozije Letica
  Alumni Effectusa

Poslovna suradnja