Effectusova blagdanska priča – otkazujemo, a sredstva uplaćujemo za pomoć u obnovi potresom pogođenih područja

Dragi Effectusovci,

iskreno se nadamo da ste vi i vaši bližnji dobro i da niste pretrpjeli ozljede niti štete pogođeni potresom koji nas je zadesio.

U ovim trenucima ne zaboravite da ste dio zajednice Effectusa i da je cijeli Effectus uz vas te molimo sve studente da se ne ustručavaju zatražiti našu pomoć u bilo kojem smislu!

Kontaktirali smo studente koji žive na područjima pogođenima potresom te se većina javila da su prošli bez ozljeda, ali sa materijalnim štetama.

 

Zbog izvanrednih okolnosti, ovim putem vas obavještavamo da je Effectus odlučio otkazati virtualni koncert grupe Vatra koji se trebao održati 09.01.2021. za sve studente Effectusa te smo sredstva namijenjena za Effectusovu blagdansku priču uplatili na račune Hrvatskog crvenog križa i Državnog proračuna RH za donacije u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“. Donacija je ovo za koju se nadamo da će dijelom pomoći u zbrinjavanju ljudi pogođenih potresom, ali i saniranje razrušenih građevina.

 

Sada je svaka pomoć potrebna, stoga ovim putem molimo sve koji su u mogućnosti pomoći da to i učine.

Otvoren je službeni račun Državne riznice za donacije financijskih sredstava u akciji “Pomoć za obnovu nakon potresa”:
HR12 1001 0051 8630 0016 0 – Državni proračun Republike Hrvatske 
s pozivom na broj odobrenja: HR68  5444 – OIB uplatitelja

Hrvatski Crveni križ poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, da donacije uplate na sljedeći račun:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Model: HR 00
Poziv na broj: 770
Svrha: Za žrtve potresa u Hrvatskoj

Ukoliko se želite sami organizirati za pomoć, postoji i web aplikacija za oglašavanje i organizaciju pomoći: https://potres.herokuapp.com/

Čuvajte sebe i svoje bližnje, sve će ovo jednom proći!