EFFECTUS studij financije i pravo na tržištu je prepoznat kao nositelj inovativnih ideja i dobrih obrazovnih praksi.

EFFECTUS je prva visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj koja svakom svom studentu koji je završio neki od specijalističkih diplomskih stručnih studija (druga razina) jamči da ga neće ostaviti i kao dodanu vrijednost nudi Garanciju na studij. Riječ je o bezuvjetnoj ponudi kojom EFFECTUS svim svojim diplomiranim studentima nakon stjecanja diplome daje mogućnost nastavka obrazovanja kroz upis studijskih programa, jednog ili više kolegija ili modula, kao i programa cjeloživotnog obrazovanja uz simboličnu cijenu koja iznosi svega 25% od tržišne cijene. U Garanciju na studij uključeni su i upis pojedinog predmeta na bilo kojem studiju (u statusu gosta studenta) – odabir predmeta à la carte i mogućnost besplatnog korištenja usluga EFFECTUS Centra za karijere. Na taj način EFFECTUS-ovi diplomanti imaju jamstvo da će i nakon završetka studija moći jačati svoje kompetencije, dalje se razvijati i pratiti potrebe tržišta rada.

Ovom ponudom diplomiranim studentima daju se sljedeće mogućnosti:

STUDIJ 

Upis i stjecanje još jedne diplome prema ponuđenim studijima:

FINANCIJE I PRAVO,

Poslovno upravljanje – MBA – MENADŽMENT FINANCIJA

Poslovno upravljanje – MBA – POREZI I POSLOVNO PRAVO

Poslovno upravljanje – MBA – MENADŽMENT LJUDSKIH ZNANJA I POTENCIJALA 

KOLEGIJ 

Stjecanje certifikata o završenom odabranom kolegiju ili modulu s upisanim ECTS bodovima. 

FINANCIJE I PRAVO,

Poslovno upravljanje – MBA – MENADŽMENT FINANCIJA

Poslovno upravljanje – MBA – POREZI I POSLOVNO PRAVO

Poslovno upravljanje – MBA – MENADŽMENT LJUDSKIH ZNANJA I POTENCIJALA

CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE 

Stjecanje certifikata o završenom programu/ima cjeloživotnog obrazovanja koji se izvode uz odobrenje Ministarstva znanosti i obrazovanja s upisom stečenog zvanja u E- radnu knjižicu.

Detaljan pregled programa cjeloživotnog obrazovanja koji se izvode u okviru Poslovnog učilišta EFFECTUS dostupan je na  http://effectus-akademija.com/index.php/hr/

Ova ponuda predstavlja jedinstvenu priliku za trajni nastavak obrazovanja u svrhu stjecanja novih kompetencija i vještina nužnih za svladavanje poslovnih izazova budućnosti.