Obavijest o održavanju nastave od 23.03.2020.

Obavještavamo Vas da od ponedjeljka 23.03. nastavljamo s nastavnim procesom, odnosno počinje najavljena nastava „na daljinu” (on-line).

To znači da ne dolazite na Effectus, nego nastava dolazi k Vama 😊.
 
Za sve predmete ljetnog semestra, nastava će se odvijati po principu flipped classroom.
Flipped classroom podrazumijeva sljedeće:
  • Predmetni nastavnici će Vam u sustavu digitalne referade za svaki predmet objavljivati nastavne materijale (prezentacije, vježbe, zadatke) uz uputu što trebate proučiti i provježbati kako bi se smatralo da ste uspješno svladali taj dio gradiva te ostvarili potrebnu alternativu dolaznosti na nastavu;
  • Nakon toga, nastavnici će Vaše dostavljene zadatke, zadaće, odgovore… pregledati i pripremiti povratnu informaciju/komentar te o istome informirati u sklopu on-line predavanja (Adobe Connect);
  • On-line predavanja će se održavati po rasporedu koji će biti objavljen u sustavu digitalne referade, a sve potrebne informacije studenti mogu pronaći u Uputi o pristupanju on-line nastavi koja će isto biti objavljena u sustavu digitalne referade.
Svima nama na Effectusu, zadovoljstvo studenata i kvaliteta nastave uvijek je bila na prvom mjestu, a tako uz brigu za Vaše zdravlje i sigurnost ostaje i u ovim okolnostima.
Stoga, osigurat ćemo Vam najbolje što je u našoj mogućnosti uz želju da se što prije vratimo u učionice.
 
Čuvajte se, brinite o svojim bližnjima, a mi smo tu za Vas 😊.