Roditelji

Razmišljate li da Vaše dijete postane visoko akademski obrazovan stručnjak iz područja financija i poslovnog prava te si tako osigura budućnost?

Poštovani roditelji,

studiranje je jedno od najznačajnijih razdoblja u životu svakog mladog čovjeka i u tome želimo pomoći njemu, kao i Vama, da donesete pravu i objektivnu odluku.

Što nudi EFFECTUS studij financije i poslovno pravo?

EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište pruža uspješan i visoko kvalitetan preddiplomski stručni studij financija i poslovnog prava te specijalistički studij Poslovno upravljanje – MBA , kojima se Vašem djetetu, a našem studentu, osigurava:

  1. Dva u jedan: znanja iz poslovnog prava i ekonomije objedinjena u jedan interdisciplinarni studij.
  2. Biti visoko obrazovan: akademska i suvremena stručna znanja iz financija i poslovnog prava kroz trogodišnji i u nastavku dvogodišnji studij (ukupno 300 ECTS), što otvara više prilika i lakše zaposlenje.
  3. Budućnost i karijeru: 99% naših studenata se odmah zapošljava po okončanju studija, brzo napreduju u karijeri i ostvaruju veće prihode.
  4. Učenje od stručnjaka: gosti predavači i nastavnici s međunarodnim i domaćim akademskim obrazovanjima i izuzetnim praktičnim iskustvima.
  5. Obećano znanje: dokazuje se kroz program temeljen na praktičnoj primjeni stečenog znanja i konkretnim ishodima učenja.
  6. Stručnu praksu: organiziranu i mentoriranu u uspješnim privatnim i javnim, domaćim i stranim poduzećima i ustanovama.
  7. Semestar u inozemstvu: idealna prilika za studiranje u drugačijem okruženju okarakterizirano multikulturalnošću i novim poznanstvima.
  8. Studijski program koji je po kvaliteti svrstan od strane Akreditacijskog vijeća među 3 najbolja u Hrvatskoj.
  9. Biti i ostati povezan: prijateljstva s kolegama koja ostaju trajna – osobna i poslovna povezanost za čitav život.
  10. Dugi vikendi: nastava od ponedjeljka do četvrtka.

 

Dragi roditelji,

bit će nam drago da Vaše dijete nastavi svoje školovanje kao student EFFECTUS-a i da sljedećih nekoliko godina zajedno s Vama sudjelujemo u njegovom odgoju i obrazovanju, kao i u razvoju njegove osobnosti.

Dogovorite sastanak sa Savjetnikom za upise kako biste dobili više informacija o studiju te se upoznajte sa načinom rada i procesima našeg studija.