Svjedočanstva

Preporučila bih svim studentima da iskoriste ovu mogućnost koja im se pruža jer se radi o savršenoj kombinaciji obrazovanja, stjecanja dodatnih vještina i kompetencija, zabave, putovanja, novih prijateljstava, pa i ljubavi.

Ema Radaković
studentica 2.godine preddiplomskog studija Financije i pravo, Effectus

Nova iskustva, nova poznanstva, razmjena znanja i u konačnici divno druženje. Sve navedeno dio je mojeg boravka u Grazu na Fachhochschule der Wirtschaft GmbH. Osim održanog predavanja iz područja etike i kontrolinga, kolege profesori organizirali su okrugli stol na kojem smo razgovarali o posebnostima, ali i različitostima studiranja u Hrvatskoj i Austriji.

mr.sc. Andreja Švigir
viši predavač na predmetu Kontroling, Effectus

Effectusov obrazovni program nudi kombinaciju dva područja: prava i financija što smatram odličnim. Kao studentici Pravnog fakulteta ovo mi je pružilo priliku upoznati se sa financijama te na taj način steći znanja iz financija koja će mi sigurno trebati u daljnjem radu.

Justyna Lewkowicz
studentica 2. godine Sveučilišta u Białystoku, Pravni fakultet, Poljska

Effectus sam odabrala jer pruža vrlo visok standard kvalitete obrazovanja. Osim toga kako volim putovati, a Hrvatska je jedna od zemalja sa popisa mojih želja ovo je bila idealna prilika za posjet.

Aleksandra Kulikowska
studentica 2. godine Sveučilišta u Białystoku, Pravni fakultet, Poljska

Ovim predavanjem postavljeni su temelji buduće akademske suradnje, jer je istovremeno potpisan i Erasmus+ sporazum koji otvara mogućnosti međusobne mobilnosti studenata i nastavnika.

prof. Angelo Vigliansi Ferraro
profesor na Sveučilištu Mediterraneo di Reggio Calabria, Fakultet za ekonomiju i pravo, Italija