Poslovno učilište Effectus

Kako je danas sve veća potreba za stjecanjem dodatnih znanja i vještina koje se nisu mogle steći tijekom redovitog školovanja, obrazovne programe prilagodili smo upravo tome.

Programi su koncipirani kao uže specijalizacije iz različitih područja – ekonomije, prava, korporativnog upravljanja, financija, zdravstva, stranog jezika, a izvode se uz dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, što osigurava upis programa u E-radnu knjižicu.

Cjeloživotno obrazovanje

Kako je danas sve veća potreba za stjecanjem dodatnih znanja i vještina koje se nisu mogle steći tijekom redovitog školovanja, obrazovne programe cjeloživotnog obrazovanja prilagodili smo upravo tome.

Formalni programi koncipirani kao uže specijalizacije iz dva značajna područja; područje zdravstva i područje poznavanja poreza i prava. Programi se izvode se uz dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, što osigurava upis programa u E radnu knjižicu.

Effectus veleučilište

Suvremeno poslovno okruženje karakteriziraju mnogostruke brze promjene na financijskom tržištu diljem svijeta te promjene pravnih propisa koji uređuju specifična područja. Mi pripremamo svoje studente da naprave “pravi korak za novo doba” i budu spremni za takve promjene.

Kroz individualizirani pristup svakoj osobi pružamo i prenosimo suvremena i primjenjiva znanja i vještine tražene na tržištu koja omogućuju profesionalni razvoj i osobni rast.

Programi

Poslovnog učilišta EFFECTUS

Odaberite jedan od programa u ponudi za više informacija o programu, predmetima, predavačima, trajanju, uvjetima upisa i cijeni.

Radionice

Poslovnog učilišta EFFECTUS

Odaberite jednu od radionica u ponudi za informacije o ciljevima, namjeni, sadržaju, trajanju, rasporedu i mjestu održavanja, metodama i načinu rada, te predavačima.

Upisi i online prijava

Saznajte što je potrebno

Saznajte više

Organizacijska struktura

Sastav i struktura učilišta

Saznajte više

Predavači

Tko predaje na učilištu

Saznajte više

O nama

Upoznajte nas bolje

Saznajte više

Poslovna suradnja