BBQ in summer
Stotinjak studenata i profesora okupilo se u petak na travnatoj površini iza zgrade fakulteta i tradicionalnom roštiljadom obilježilo kraj predavanja i početak ispitnih rokova. Odjeveni u plave i bijele majice, s natpisom Effectus veleučilišta, uz iste takve balone ispraćali su ovu akademsku godinu.
Za čak 60 posto njih, studentske su obveze završile, doznajemo od prodekana za nastavu, doc.dr.sc. Aljoše Šestanovića. Kolokvirali su tijekom godine, dokazavši da su savladali gradivo svakog pojedinog predmeta. „A za njih 40 posto, obveze tek počinju – u ljetnom i jesenskom ispitnom roku. Uopće ne sumnjam, poznajući ih, da će s uspjehom položiti sve ispite i obrazovanje nastaviti u listopadu, u novoj akademskoj godini“, optimističan je prodekan Šestanović.
Da je iznimno uspješna, uvijek dostupna i spremna pomoći, da joj nikada ništa nije teško i da cijeni zajedništvo prepoznali su kolege s 1. godine prijediplomskog studija „Financije i poslovno pravo“. Nagradili su je nakitom i buketom cvijeća, a ona nije mogla sakriti iznenađenje i ganutost. Naša Dijana Peša naj je studentica, koja se ističe predanošću, posvećenošću, ambicijom, izvrsnošću, povjerenjem.
Ima nešto neodoljivo u hrani s roštilja, svjedočili smo u petak, čak i najobičnija šnita kruha, nakon nekoliko trenutaka na rešetki roštilja postaje prava poslastica, za koju se tražio tanjur više. Miris dima i posebnih kemijskih spojeva koji nastaju pečenjem na žaru, nezamjenjivi su dio svakog pravog „roštiljanja“. Isto vrijedi i za zvučnu kulisu – play lista domaćih hitova koji „dižu“ atmosferu i poručuju – zajedno smo i dobro smo.
I tako satima, danima, tjednima, mjesecima i godinama – ekipa smo Effectus veleučilišta. I zajedno stremimo visinama.
POSTANI NAŠ STUDENT
Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
PRATI NAS