Roštiljadom ispratili ljetni semestar

Stotinjak studenata i profesora  okupilo  se u petak na travnatoj površini iza zgrade fakulteta i tradicionalnom roštiljadom obilježilo kraj predavanja i početak ispitnih rokova. Odjeveni u plave i bijele majice, s natpisom Effectus veleučilišta, uz iste takve balone ispraćali su ovu akademsku godinu.

Za čak 60 posto njih, studentske su obveze završile, doznajemo od prodekana za nastavu, doc.dr.sc. Aljoše Šestanovića. Kolokvirali su tijekom godine, dokazavši da su savladali gradivo svakog pojedinog predmeta. „A za njih 40 posto, obveze tek počinju – u ljetnom i jesenskom ispitnom roku. Uopće ne sumnjam, poznajući ih, da će s uspjehom položiti sve ispite i obrazovanje nastaviti u listopadu, u novoj akademskoj godini“, optimističan je prodekan Šestanović.

Da je iznimno uspješna, uvijek dostupna i spremna pomoći, da joj nikada ništa nije teško i da cijeni zajedništvo prepoznali su kolege s 1. godine prijediplomskog studija „Financije i poslovno pravo“.  Nagradili  su je nakitom i buketom cvijeća, a ona nije mogla sakriti iznenađenje i ganutost. Naša Dijana Peša naj je studentica, koja se ističe predanošću, posvećenošću, ambicijom, izvrsnošću, povjerenjem.

Ima nešto neodoljivo u hrani s roštilja, svjedočili smo u petak, čak i najobičnija šnita kruha, nakon nekoliko trenutaka na rešetki roštilja postaje prava poslastica, za koju se tražio tanjur više. Miris dima i posebnih kemijskih spojeva koji nastaju pečenjem na žaru, nezamjenjivi su dio svakog pravog „roštiljanja“. Isto vrijedi i za zvučnu kulisu – play lista domaćih hitova koji „dižu“ atmosferu i poručuju – zajedno smo i dobro smo.

I tako satima, danima, tjednima, mjesecima i godinama – ekipa smo Effectus veleučilišta. I zajedno stremimo visinama.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS