Centar za studente i nastavnike (referada)

Cjeloživotno obrazovanje nekada se smatralo izborom pojedinca. Danas je poslovna i životna nužnost. Znanja brzo zastarijevaju, pa ih je potrebno kontinuirano nadopunjavati. Stoga smo formalne obrazovne programe prilagodili potrebama suvremenoga tržišta rada odnosno digitalne transformacije.

Programi su koncipirani kao uže specijalizacije iz različitih komplementarnih područja – ekonomije, prava, korporativnog upravljanja, financija, zdravstva, ljudskih potencijala i stranoga jezika. Izvode se uz dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, što omogućava upis programa u E radnu knjižicu. Pored navedenih formalnih programa, na Učilištu se izvode i različiti seminari i radionice na kojima polaznici usvajaju praktične tehnike i umijeća rješavanja svakodnevnih problema.

Kao potvrdu stečenih znanja i kompetencija, Učilište svakom uspješnom polazniku na kraju obrazovnoga programa izdaje međunarodno prihvaćeni i priznati Certifikat ISO 29993:2017 Quality Managment na hrvatskom i engleskom jeziku.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS