Cjeloživotno obrazovanje nekada se smatralo izborom pojedinca. Danas je poslovna i životna nužnost. Znanja brzo zastarijevaju, pa ih je potrebno kontinuirano nadopunjavati. Stoga smo formalne obrazovne programe prilagodili potrebama suvremenoga tržišta rada odnosno digitalne transformacije.

Programi su koncipirani kao uže specijalizacije iz različitih komplementarnih područja – ekonomije, prava, korporativnog upravljanja, financija, zdravstva, ljudskih potencijala i stranoga jezika. Izvode se uz dopusnicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, što omogućava upis programa u E radnu knjižicu. Pored navedenih formalnih programa, na Učilištu se izvode i različiti seminari i radionice na kojima polaznici usvajaju praktične tehnike i umijeća rješavanja svakodnevnih problema.

Kao potvrdu stečenih znanja i kompetencija, Učilište svakom uspješnom polazniku na kraju obrazovnoga programa izdaje međunarodno prihvaćeni i priznati Certifikat ISO 29993:2017 Quality Managment na hrvatskom i engleskom jeziku.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS