Effectus at the Staff Week in Novo Mesto

Lecturers from Effectus University of Applied Sciences, Željka Zavišić, Head of the International Cooperation Center, Ivana Rukavina, Head of the Science Center, and Ivana Krakan, Head of the Lifelong Education Center, participated in the Staff Week held from May 15th to May 19th in Novo Mesto.

During the five-day program, our professors had the opportunity to attend a scientific conference titled “Globalization Challenges and the Socio-Economic Environment of the EU,” as well as numerous other activities and events organized by the University of Novo Mesto.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS