Effectus na Staff Weeku u Novom Mestu

Predavačice Effectus veleučilišta Željka Zavišić, voditeljica Centra za međunarodnu suradnju, Ivana Rukavina, voditeljica Centra za znanost  i Ivana Krakan, voditeljica Centra za cjeloživotno obrazovanje sudjelovale su na Staff Weeku, održanom od 15. do 19. svibnja u Novom Mestu.

 

Tijekom petodnevnog programa naše su profesorice imale priliku prisustvovati na znanstvenom skupu s nazivom „Globalizacijski izazovi i socijalno-ekonomsko okruženje EU“ te brojnim drugim aktivnostima i sadržajima sveučilišta Novog Mesta.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS