Studenti Effectus-a ponovno osvajaju – 2. mjesto na EMC22

‘Event Management Competition’ (EMC) jedinstveni projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije omogućio je studentima priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, ostvariti kontakte te mogućnost osvajanja studentske prakse i ostalih vrijednih nagrada.

Prva dva kruga natjecanja bila su održana u potpunosti online, a posljednji krug se održao 23.4. u fizičkom obliku u prostorijama Wespa Spaces.

Upravo su naši studenti, od 45 grupa studenata (3-4 po grupi) osvojili zavidno 2. mjesto te si osigurali studentsku praksu i novčanu nagradu.

Čestitamo našim Effectusovcima Matei Denona, Nini Dadić i Mateju Hećimoviću i želimo im puno uspjeha u daljnjem akademskom, ali i poslovnom razvoju.

 

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jedinstveno-studentsko-natjecanje-u-podrucju-event-managementa-ponovno-otvara-prijave-za-sudjelovanje-15173029

https://www.24sata.hr/tech/event-managment-competition-studente-cekaju-brojne-nagrade-825755

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija




    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS