Predsjednik Uprave izv.prof.dr.sc. Robert Kopal gost predavač na Fakultetu organizacije i informatike

Za studente Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilište u Zagrebu, profesor Kopal je 17. travnja održao gostujuće predavanje na temu “CYBER SIGURNOST – IZAZOVI I PRILIKE”.

 

Tijekom predavanja, u dvosmjernoj interaktivnoj komunikaciji sa studentima, elaborirana su sljedeća pitanja: koji su najveći cyber rizici?;  što se nalazi na horizontu cyber rizika?; kako se nositi s izazovima cyber rizika?; koje su pritom prilike?; zašto je važniji mikrotrend u odnosu na trend?; zašto je najveći izazov u svladavanju cyber i sigurnosnih rizika “pobijediti samog sebe”?; koje su 4 komponente cyber rizika?;  što je Cyber Security Strategy Cycle?; koja je uloga i značaj analize scenarija?; kako dizajnirati EWS?; kako izgraditi cyber otpornost?; koja je uloga obavještajne analitike u suočavanju s cyber rizicima?; što je 3P model?; kakve veze ima prospect theory s cyber rizicima? Koje su vještine ključne za suočavanje sa cyber i sigurnosnim izazovima 21. stoljeća?

https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/pozvano-predavanje-robert-kopal-cyber-sigurnost-izazovi-i-prilike

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija




    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS