Besplatne* pripreme za državnu maturu na EFFECTUSU!

U sklopu provođenja projekta društveno odgovornog poslovanja i obrazovanja, EFFECTUS veleučilište i u 2024. godini provodi BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU ZA SVE MATURANTE!

Program priprema za državnu maturu započinje 03.02.2024. i organizirat će se za sljedeće predmete:

  • HRVATSKI JEZIK – jedinstvena razina (20h)
  • MATEMATIKA – B razina (20h)
  • ENGLESKI JEZIK – A razina (20h)

Nastava će se realizirati tijekom 12 (dvanaest) subota u jutarnjem terminu, u Zagrebu, na lokaciji EFFECTUS veleučilišta Kennedyjev trg 2.

Dosadašnje višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo polaznika dokaz je uspješnosti i kvalitete naših priprema te Vas ovim putem pozivamo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Prijavu za besplatne pripreme za državnu maturu možete pronaći na sljedećem linku https://edu.vsfp.hr/prijava/?type=drzavna_matura .

Prijave i upisi mogući su od 01.12.2023. do 31.12.2023. godine ili do popunjenja kvote.

Svi prijavljeni maturanti dužni su biti na svim predavanjima iz predmeta kojeg su odabrali te uplatiti 100,00 eura po predmetu kao garanciju prisustvovanja.

Po završetku predavanja garancija se vraća u cijelosti svima koji su imali dolaznost veću od 75%, a ako je dolaznost manja garancija se zadržava.

Broj mjesta je ograničen, a prednost imaju oni maturanti koji imaju namjeru studirati odnosno upisati EFFECTUS veleučilište.

Nakon evidentirane prijave svi kandidati bit će kontaktirani i obavješteni o statusu svoje prijave.

Ovogodišnjim polaznicima EFFECTUS veleučilište će omogućiti i dodatno ponavljanje iz svakog predmeta neposredno prije pisanja ispita na DRŽAVNOJ MATURI.

Ovime EFFECTUS veleučilište potiče redovno učenje i odgovorno ponašanje te omogućuje polaznicima sigurno polaganje ispita državne mature.

Za sve dodatne informacije i upite obratite nam se putem telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr.

PRIJAVITI SE MOŽETE NA: https://edu.vsfp.hr/prijava/?type=drzavna_matura

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS