BRUCOŠIJADA STUDENATA EFFECTUS VELEUČILIŠTA OKUPILA MNOGE

„O rano, rano, idi ranije, tko te poznaje vodu ne pije, tko te poljubi žedan ostajeeee.….“ pjevalo je uglas, njišući se u ritmu taktova skladbe grupe Magazin, stotinjak studenata i profesora, okupljenih na Brucošijadi Effectus veleučilišta.

Za nezaboravnu atmosferu pobrinuo se DJ Marko, a za odlično gastronomsko iskustvo – Maksi Pub. Da nam je bilo top, osvjedočit ćete se pogledate li galeriju fotografija. Hvala ekipa! 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS