Brucošijada studenata Effectus veleučilišta

Iza nas je punih pet tjedana predavanja u novoj akademskoj godini, a ispred nas prvi kolokviji i – brucošijada. Za studente Effectus veleučilišta ona će se održati u utorak, 14. studenog u 20:00 sati, u Maxi Pubu, Ulica Divka Budaka 18.   

Sve što morate učiniti, da biste sudjelovali u najboljem besplatnom partyu u gradu, je prijaviti se na linku: https://forms.gle/MFWtnMcELEaAxP2Y7

Legenda kaže: kakva ti je brucošijada, takva ti je i akademska godina♥
Ne sumnjamo da će biti – najbolja♥

 

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS