Certifikati Poslovnog učilišta Effectus za Stručno razvojni centar Dječjeg vrtića Sopot

Uspješna poslovna suradnja između Poslovnog učilišta Effectus i Stručno razvojnog centra „Dječjeg vrtića Sopot“ privedena je kraju, dodjelom Certifikata za 20 tak polaznika/ica edukacije, koja se održavala od listopada 2023. do travnja 2024.

Polaznici/ice edukacije, ravnateljice dječjih vrtića diljem zemlje, osnažile su znanja iz brojnih područja, primjerice – Svijest o upravljanju; Liderstvo i menadžment zasnovani na kompetencijama; Financijsko upravljanje i raspolaganje sredstvima; Kritičko mišljenje; Utjecaj EI na vođenje; Upravljanje promjenama i organizacijsko učenje; Upravljanje konfliktima i stresom; Utjecaj osobne učinkovitosti na organizacijsku učinkovitost, Ključni pokazatelji uspješnosti u organizaciji te Upravljanje i uspješno provođenje promjena i podrška razvoju kompetencija djelatnika.

 

Ravnatelj, Poslovnog učilišta Effectus prof.dr.sc. Đuro Horvat, prof.struč.stud. se osvrnuo na važnost promicanja zajedničkih vrijednosti svih odgojno-obrazovnih institucija usmjerenih ka djetetu/učeniku/studentu, u središtu svih aktivnosti, ali i na putu odrastanja i sazrijevanja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS