Datumi upisa na studij “Financije i poslovno pravo” putem državne mature

Upišeš li studij do 31. srpnja 2024. ostvaruješ SUMMER POPUST na školarinu od 7 posto,  bez obzira na odabrani model plaćanja

Maturanti koji su, temeljem položene državne mature ostvarili pravo upisa na studij „Financije i poslovno pravo“, upisati se mogu od 17. do 19. srpnja od 10,00 do 18,00 sati, na adresi Effectus veleučilišta, Kennedyjev trg 2. Za upis obavljen do 31. srpnja 2024. moguće je ostvariti SUMMER POPUST na školarinu od 7 posto,  bez obzira na odabrani model plaćanja.

Za upis je potrebno ispuniti online prijavu na linku: https://edu.vsfp.hr/prijava/ nakon čega će svi kandidati biti telefonski kontaktirani od strane savjetnika za upise, radi dogovora oko točnog termina upisa.

Za upis je potrebno:

  1. Svjedodžbe 1., 2., 3. i 4. razreda
  2. Svjedodžba mature
  3. 1 fotografija

Effectus veleučilište za maturante koji polažu državnu maturu osigurava poseban popust na školarinu temeljem ostvarenih bodova na ispitima državne mature – POPUST IZVRSNOSTI koji će moguće vidjeti na sljedećem linku: https://effectus.com.hr/kalkulator/.

Moguće je dogovoriti sastanak sa Savjetnikom za upise i saznati odgovore na brojna pitanja – o upisu, studiranju, predmetima i ispitima, ali i izvannastavnim aktivnostima.

Nastava započinje u listopadu 2024. godine, a sve dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS