Deseta generacija polaznika uspješno završila Program Nadzor i korporativno upravljanje

Svečanom podjelom Certifikata 18. je lipnja završilo obrazovanje i stručno osposobljavanje 23 polaznika desete generacije Programa cjeloživotnog obrazovanja Effectus veleučilišta – Nadzor i korporativno upravljanje.

Tijekom tri mjeseca i 92 nastavna sata polaznici Programa – članovi uprava, članovi nadzornih i upravnih odbora, članovi društava te ravnatelji i članovi upravnih vijeća ustanova – stekli su  znanja o pravnom određenju korporativnog upravljanja, ekonomsko-financijskom određenju korporativnog upravljanja te korporativnoj sigurnosti. 

Polaznici su, između ostalog naučili,  i sve o tipovima trgovačkih društava,  temeljnom kapitalu, dionicama, poslovnim udjelima. Savladali su i znanja o organima društva i njihovim nadležnostima, ali i odgovornostima te modelima nagrađivanja članova uprava i nadzornih odbora.

Voditelji programa, koji je polaznicima donio 10 ECTS-a, akademik Jakša Barbić i mr.sc. Miljenko Javorović uputili su ih i u znanja o ekonomsko-financijskom poslovanju, izvještavanju, kontroli i reviziji, pozicioniranju na financijskom tržištu i tržištu kapitala, vrednovanju i rizicima društava.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS