Dobro došli u novu akademsku godinu 2023/2024!

Gdje je referada, koji je raspored predavanja, kada su ispitni rokovi, kako se prijavljuju ispiti, gdje se održava nastava, kako se prijaviti u Erasmus+ program, kakav je koji profesor, koja nam literatura treba za koji kolegij……samo su neka od pitanja koja si od danas postavljaju brucoši.

Ambasadori Effectus veleučilišta imaju odgovore na većinu njih. To su:

     ♥Anamarija Mihalj – Erasmus, studiranje izvan RH, stanovanje u HR

     ♥Luka Novak – ispiti, literatura, nastava

     ♥Laura Vučković – sve o upisima – način upisa, dokumentacija upis, datumi upisa, školarina

    ♥Magdalena Zatko – izvannastavne aktivnosti – brucošijada, roštiljada, studentska putovanja, izlasci, volontiranje…

Svi oni će ti rado pomoći savladati prve studentske izazove. Javi im se putem mobitela, društvenih mreža ili pak osobno na kavi

Sretno svima u novoj akademskoj godini

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS