Dođi i upoznaj nas

Još uvijek razmišljaš što želiš studirati, čime se u životu želiš baviti.

Već imaš studentskog iskustva, ali želiš promijeniti fakultet ili pak želiš studirati uz posao?

Želiš biti redovan student, uz sva prava (x-ica, zdravstveno i dopunsko osiguranje, stanovanje u studentskom domu)?

To je najmanji problem.

 

Dođi i upoznaj nas svakog radnog dana od 12.00 do 14.00 sati na Effectus veleučilištu, Kennedyev trg 2 i odluči jesmo li upravo mi tvoj najbolji izbor. Naši će te savjetnici za upis upoznati sa svim važnim informacijama – nastavnicima i službama, modelu studiranja, ali i izvannastavnim aktivnostima našeg veleučilišta.

 

Ono što ti već sada možemo potvrditi jest da ćeš studiranjem na Effectusu istodobno učiti ekonomiju i poslovno pravo. Steći ćeš jednu diplomu iz dva područja, s kojom ćeš moći raditi u korporativnom pravu, investicijskom bankarstvu, financijskom menadžmentu i nizu drugih financijsko – pravnih poslova. Moći ćeš se zaposliti u velikim korporacijama, društvima, agencijama, poreznim i odvjetničkim uredima…

Naši su obrazovni programi  istovjetni onima na najpoznatijim europskim sveučilištima i temeljeni na ideji da ti omoguće stjecanje praktičnih i primjenjivih znanja, traženih na tržištu rada. Predavat će ti eminentni stručnjaci, praktičari, poslovni ljudi, riječju svi oni koji ti mogu prenijeti znanja, tehnike i alate neophodne za karijeru koju želiš.

Dođeš li upoznat ćeš svoje buduće kolege, studente Effectusa koji će ti prenijeti svoja iskustva studiranja na našem veleučilištu. Upoznat ćeš i ERASMUS koordinatora s kojim ćete moći razmijeniti informacije o studiranju u inozemstvu –  Španjolskoj, Italiji, Portugalu i dr.).

 

I zato dođi i upoznaj nas, jer ćeš uz nas rasti i odrastati, učiti i stjecati nova znanja i prijateljstva za cijeli život. Bit ćeš spreman/a upravljati svojim životom.

 

Veselimo ti se!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS