Dodijeljene čak 32 DEKANOVE NAGRADE na Effectus-u

Akademski uspjesi naših studenata uvijek su razlog za slavlje i na njih smo osobito ponosni.

U prosincu, na tradicionalnom božićnom domjenku, dodijelili smo čak 32 Dekanove nagrade studentima koji su se u prethodnoj akademskoj godini istaknuli svojim radom, zalaganjem i uspješnim svladavanjem studentskih obveza.

Studenti su nagrade primili pred svojim kolegama studentima i profesorima, a dodijelili su ih dekan Jelena Uzelac, prodekan Aljoša Šestanović i glavni direktor Đuro Horvat. Dekan je pritom istaknuo kako ju posebno veseli ovako velik broj nagrađenih studenata te pozvala i ostale da slijede njihov primjer, ali ne radi Dekanove nagrade, nego radi nečeg puno većeg, a to je osjećaj zadovoljstva i sigurnosti koji u današnjem svijetu punom promjena može donijeti samo znanje i izvrsnost u onome što radimo. 

Čestitke svim našim studentima dobitnicima!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS