Dolazna mobilnost osoblja u sklopu Erasmus+ programa sa partnerske institucije iz Poljske

U sklopu Erasmus+ mobilnosti osoblja Effectus veleučilište su, u ljetnom semestru ove akademske godine, posjetile Natalia Burdzy (project manager, International office), Dominika Macedonian (Marketing department), Magdalena Woszczyńska (Dean’s office of postgraduate studies)
i Tatiana Staroń (chancellor of the University iz Akademie Nauk Stosowanych Collegium Balticum. Erasmus mobilnost je uvijek prilika za upoznavanje različitih kultura i načina života, te poboljšanje jezičnih vještina, suglasne su Effetusove gošće.

„Tijekom mobilnosti i njihova boravka na Effectusu imali smo mogućnost razmijeniti znanja i iskustva sa naše dvije institucije, usporediti praksu, poticati razmjenu studenata i pregovarati o produbljivanju suradnje kroz partnerstva na međunarodnim konferencijama,“ kazala je dr.sc. Željka Zavišić, voditeljica Centra za međunarodnu suradnju Effectus veleučilišta.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS