Dr.sc. Ivana Rukavina na Erasmus+ programu u Univesidad Alfonso X el Sabio u Španjolskoj

Dr.sc. Ivana Rukavina, voditeljica Znanstvenog centra Effectus veleučilišta i nastavnica predmeta: Počela ekonomije, Poslovne financije, Monetarno kreditna analiza,  boravila je od 14. do 28. rujna u „Univesidad Alfonso X el Sabio“ u glavnom gradu Španjolske, u sklopu Erasmus+ programa.  Cilj njena boravka bilo je stručno usavršavanje.

Prema riječima profesorice Rukavine ostvarena je suradnja s partnerskom institucijom te su usuglašene buduće aktivnosti vezane uz provođenje zajedničkih znanstvenih istraživanja i projekata. Također je dogovorena suradnja unutar aktivnosti vezanih uz konferenciju, koju će organizirati Effectus veleučilište, o čemu će više riječi biti u narednim mjesecima.

Razgovaralo se, također, o iskustvima i projektima koje fakulteti provode u suradnji s industrijskim partnerima, o internim aktivnostima i radionicama koje jačaju i osnažuju studentske vještine a podijeljena su i iskustva o znanstvenim aktivnostima te aktivnostima koje se provode u centru.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS