Dr.sc. Jelena Uzelac nova je prodekanica za nastavu i studijske programe Effectus veleučilišta

Dr.sc. Jelena Uzelac, nova je prodekanica za nastavu i studijske programe Effectus veleučilišta, odlučili su članovi Upravnog Vijeća na sjednici održanoj 30. studenog.

Profesorica Uzelac, koja je od početka svoje karijere zaposlena na Effectusu,  i do sada je, uz mnoge nastavne aktivnosti, obavljala brojne upravljačke dužnosti – bila je dekanica od 2017. do 2019. , ali i prodekanica za nastavu i studijske programe od 2015. do 2017.

Želimo našoj profesorici Uzelac puno uspjeha i radosti u svim izazovima koji je očekuju, na novoj dužnosti.

 

Izjava Prodekanice 

Zahvaljujem se svojm kolegicama i kolegama na ukazanom povjerenju i veselim se novim akademskim i poslovnim aktivnostima koje su pred nama.
Zajednički smo izgrađivali EFFECTUS i jedni druge njegujući temeljne vrijednosti: posvećenost, uravnoteženost, orijentaciju rezultatu.
Svojim dragim studentima, koji su od početka centar EFFECTUSovog svijeta, poručujem da ostanu vjerni sebi, ustrajni i da slijede svoje snove, kako na EFECTUSu, tako i u životu te da uspjeh neće izostati. Možda neće doći odmah i kada ga očekujemo, ali će doći. Mi smo ovdje da Vam svojim znanjem i stručnošću u tome pomognemo.

Moja vrata su Vam, kao i do sada, uvijek otvorena! 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS