Dr.sc. Jelena Uzelac obranila doktorsku disertaciju

Na Evropskoj pravnoj Fakulteti u Ljubljani 16. je studenog doktorirala naša profesorica, Jelena Uzelac.

Profesorica Uzelac obranila je doktorsku disertaciju pod mentorstvom dr. sc Aljoše Dežmana, na temu: „Prikrata vjerovnika (alienatio in fraudem creditorum) u europskoj pravnoj tradiciji i suvremenom hrvatskom pravu“.

Čestitamo dr. sc. Jeleni Uzelac na stečenom akademskom stupnju obrazovanja i želimo joj puno profesionalnog uspjeha i osobnog zadovoljstva  u svim izazovima koji je očekuju. 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS