Dr.sc. Natalia Tutek: profesor mentor na LUMEN Business 2024.

Nastavnica Effectus veleučilišta, dr. sc. Natalia Tutek sudjelovala je, u statusu profesor-mentor,  na najvećem studentskom natjecanju u regiji – LUMEN Business 2024. Podsjetimo, riječ je o natjecanju studenata, u rješavanju poslovnih slučajeva, koje je organizirala  neprofitna studentska udruga eStudent.

Prema riječima mentora, ali i natjecatelja, smisao natjecanja nije pobijediti, već pružiti studentima savršenu priliku usavršavanja, prakse, mentorstva i networkinga. „Ovo je natjecanje bila idealna prilika za okušati se u izazovima, svoje stečeno fakultetsko znanje upotrijebiti na realnom projektu te izaći iz zone komfora, jer tada se događaju najveći uspjesi“, kazala nam je profesorica Tutek.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS