EFFECTUS daruje sve u 7 😊

Poštovane studentice, poštovani studenti,

obavještavamo Vas da  portal srednja.hr povodom svog 10. rođendana organizira obrazovni događaj godine: konferenciju srednja.hr + Obrazovnih deset.

Kroz 12 panela i 8 predavanja pokušat će se pronaći odgovor na najvažnija pitanja koja se tiču obrazovanja i znanosti u Hrvatskoj.

Konferencija će se održati 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema!

Jedan od predavača na konferenciji bit će i izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, predsjednik uprave EFFECTUS-a.

 EFFECTUS i srednja.hr daruju Vam 7 ulaznica za konferenciju, a sve što trebate napraviti da biste rezervirali svoje mjesto u dvorani Kaptol Boutique Cinema je poslati do 02. studenog u ponoć odgovor na vrlo jednostavno, ali važno pitanje: Zašto je obrazovanje na EFFECTUSU za mene najbolji odabir?

 Sve zainteresirane molimo da odgovore šalju na mail: gdomic@effectus.com.hr.

Najkreativniji odgovori bit će nagrađeni ulaznicom, a sretni dobitnici obaviješteni do 03. studenog u ponoć.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS