Effectus veleučilište i brazilsko sveučilište Universidade Paulista potpisali Sporazum o suradnji

Sporazum o suradnji Effectus veleučilišta i Universidade Paulista iz Sao Paula u Brazilu, koji će omogućiti suradnju dviju visokoškolskih institucija, potpisali su početkom listopada dekanica Effectus veleučilišta dr.sc. Željka Zavišić i prorektoktorica dr.sc. Laura Ancona Lee.

Suradnja je započela gostujućim online predavanjem dekanice Zavišić na konferenciji II Academic Interanalization Forum  o važnosti internacionalizacije i prednostima koje donosi studentima. Bila je to prilika i za predstavljanje Effectus veleučilišta brazilskim profesorima i studentima.

 

Universidade Paulista je profitna privatna visokoškolska ustanova osnovana 1988. godine. Ima više od 350.000 studenata, na preko 900 lokacija u Brazilu. Promiče moderno obrazovanje studenata i njihovo osposobljavanje za promjenu društva kroz kvalitetno, tehnološki napredno i budućnosti usmjereno obrazovanje u humanističkim, društvenim znanostima, znanostima i medicini. Glavna mu je svrha poticanje razvoja studentskih potencijala, stvaranje uvjeta koji omogućuju aktivno uključivanje u tržište rada i kreativno rješavanje problema koje postavlja društvo.

 

Suradnja dvije institucije će se realizirati kroz različite akademske projekte, a početkom 2024. planira se zajednička prijava na Erasmus+ projekt koji će omogućiti međuinstitucijsku mobilnost studenata i osoblja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS