Erasmus + odlazna mobilnost osoblja na partnersku instituciju u Beogradu

U zadnjem tjednu lipnja predstavnici Effectus veleučilišta, u sklopu Erasmus+ mobilnosti, boravili su na partnerskoj instituciji, Fakultetu za poslovnu ekonomiju i poduzetništvo u Beogradu.

Fakultet za poslovnu ekonomiju i poduzetništvo je jedan od novih Erasmus+ partnera Effectus veleučilišta, a tijekom boravka dogovoreno je nekoliko oblika suradnje. Osim obostrane mobilnosti osoblja i studenata, dogovorena je i suradnja na nadolazeće dvije znanstveno-stručne konferencije, te su razmatrane mogućnosti zajedničkog apliciranja na EU projekte.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS