Erasmus+ program: proljetna škola u Ljubljani

U sklopu Erasmus+ programa studenti Effectusa sudjelovali su na proljetnoj školi, s  nazivom Responsible business: Challenges and opportunities, koja se od 15. do 19. svibnja održala u Ljubljani na partnerskoj ustanovi Nova univerza.

 

Effectusovi studenti Filip Radeljak, Karlo Andraka, Sara Husar, Dora Drugović i Martina Bačurin tim putem stekli su nezaboravno iskustvo kao i dodatna 3 ECTS boda.

 

“This week my colleagues and I attended Spring school in Ljubljana via Erasmus+ program. We had amazineg time listening to experienced lecturers and professionals talking about human rights and responsible business from legal point of view, economic independence, blockchain technology, digitalization, impact of Covid-19 on the digital transformation, energy/green transition in economy and international trade, sustainabillity and many other interesting topics.” student Filip Radeljak, 3. godina studija Financije i poslovno pravo.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS