Gostujuća predavanja Alumni Effectusa

Alumni Effectusa počeli su s ciklusom gostujućih predavanja za studente na Effectusu. Prvo predavanje održala je Alumna Tina Bekić studentima na 2. godini MBA studija Menadžment ljudskih potencijala i znanja na temu Leadershipa. Drugo predavanje održala je Alumna Tatjana Sitar studentima na 1. godini
MBA studija na temu Marketinga u velikoj korporaciji. Predavanja su bila interaktivna i zanimljiva, studenti su ih ocijenili kao izvrsna. Naše Alumne su odlično prenijele znanje i iskustvo iz privatnog sektora u kojem su zaposlene.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS