Gostujuće predavanje Vjerana Malenice, dipl.iur.

Utjecaj umjetne inteligencije i pravnih tehnologija na tržišta i poslovanje u digitalnoj eri

 

„Utjecaj umjetne inteligencije i pravnih tehnologija na tržišta i poslovanje u digitalnoj eri“, naziv je gostujućeg predavanja koje će 6. studenog u 17:00 sati, u dvoranama Kornati & Brijuni na Effectus veleučilištu, održati Vjeran Malenica, dipl.iur., rukovoditelj Opće pravne podrške, u društvu Pliva Hrvatska, članice TEVA grupe.

Bit će to prilika za čuti, u predavanju otvorenog tipa, ponešto o stanju tržišta umjetne inteligencije u svijetu ali i na hrvatskom tržištu. Poseban naglasak predavanja odnosit će se na utjecaj CHAT GPT tehnologije, koja otvara niz novih poslovnih mogućnosti. Predavač će pojasniti i utjecaj digitalnih tehnologija na dinamične promjene, s kojima se suočava pravna profesija danas (Legal Tech). Također će nam prikazati pravne i etičke prijepore korištenja umjetne inteligencije te najaviti izazove zakonske regulacije.

Zanima li vas ova tema, dođite i sudjelujte u ovom zanimljivom i interaktivnom predavanju.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS