Izv. prof.dr.sc. Robert Kopal sudjeluje na digitalnoj konferenciji godine

Mijenja li digitalna tehnologija čovjeka i društvo na bolje ili ne? Hoćemo li jednog dana postaviti regulatorni i tehnološki okvir, kako bismo ograničili njezin utjecaj u kreiranju društvenih tokova? Kakva nas budućnost očekuje i jesmo li stigli do povijesne prekretnice?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, 23. veljače u zagrebačkom Francuskom paviljonu, odgovoriti ugledni znanstvenici i stručnjaci, sudionici „Kraja budućnosti“, digitalne konferencije Večernjeg lista: Dunja Trojan – homo gamera; Igor Rudan – homo cyberneticus (medicina i digitalna revolucija); Korado Korlević – homo novus (gdje je kraj razvoju umjetne inteligencije); Robert Kopal – crni labud (koliko smo sigurni u digitalnom svijetu) te Davor Bruketa – BORG (kreativna industrija o digitalnom dobu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS