PRIJAVA

KORACI PRIJAVE

1. korak – Kako biste postali naš student na razmjeni, vaše matično Sveučilište će nas kontaktirati i predložiti vas kao studenta na razmjeni. U nominacijskom pismu vaše matično Sveučilište dostavit će nam vaše osobne podatke poput imena i prezimena, datuma rođenja, adrese, razine i vremena studija te kolegij za koji ste zainteresirani studirati.

2. korak – Nakon što primimo vašu nominaciju, kontaktirat ćemo vas i obavijestiti vas koje dokumente trebate podnijeti. Pružit ćemo vam naš nastavni plan i program, objašnjenje svih ponuđenih tečajeva i odgovore na vaša pitanja i nedoumice.

3. korak – Nakon što od vas primimo svu traženu dokumentaciju, poslat ćemo vam pismo potvrde. Dostavljenu dokumentaciju potrebno je ispuniti i dostaviti na vrijeme. Imajte na umu da zakašnjela i nepopunjena dokumentacija neće biti uzeta u razmatranje. Ako kasnite s prijavom, vaši razlozi moraju biti diskutabilni i obrazloženi. U svakom slučaju, uvijek ćete primiti potvrdu e-poštom nakon što vaša prijava bude primljena.

4. korak – Nakon što obradimo svu dostavljenu dokumentaciju i odobrimo vašu prijavu, poslat ćemo vam Pismo prihvaćanja. Pismo prihvaćanja bit će vam poslano putem e-pošte.

ROKOVI ZA PRIJAVU

Za jesenski semestar (rujan – siječanj) rok je 30. travnja.

Za ljetni semestar (veljača – lipanj) rok je 30. listopada.

 

Ukoliko želite posjetiti EFFECTUS veleučilište izvan ovih rokova, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme, a mi ćemo pokušati pronaći najbolje rješenje za Vas!

PRIJAVNICA

Molimo preuzmite i ispunite ovaj OBRAZAC – OB70_International ingoing student application form Erasmus + programme kako biste svoju prijavu poslali EFFECTUS-u.

DOKUMENTACIJA

Prije dolaska u EFFECTUS uz prijavu morate pribaviti sljedeće dokumente:

 

  1. Motivacijsko pismo
  2. Životopis
  3. Prijepis ocjena
  4. Skenirana fotografija osobne iskaznice ili bilo koja slična fotografija
  5. Europska zdravstvena iskaznica ili dokaz o međunarodnom zdravstvenom osiguranju važećem u Hrvatskoj
  6. Preslika putovnice (molimo provjerite datum isteka, valjana bi trebala biti do kraja vašeg boravka u Hrvatskoj)
  7. Certifikat engleskog jezika

Dok se ne sretnemo, istražite Hrvatsku, pripremite se za interaktivna i zanimljiva predavanja i budite spremni za životno iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života!

 

Vidimo se u EEFECTUS-u!