Marko Ćurak, student prve godine prijediplomskog studija „Financije i pravo“

Čista petica za prvi tjedan nastave

Iza nas je prvi tjedan nastave u akademskoj 2023/2024. godini. Obilježile su ga intenzivne nastavne i nenastavne aktivnosti. Najteže je, vjerujemo, brucošima, jer čeka ih usvajanje novih navika, upoznavanje novih ljudi, ozbiljni profesori čije kriterije uspješnosti moraju zadovoljiti, a tu je i „brdo“ knjiga čiji sadržaj moraju savladati.

Ipak, na tom ih putu čeka puno uživanja,  druženja, smijanja, učenja. Ništa neobično, jer tako započinje život svake odrasle osobe: moramo stisnuti zube i krenuti hrabro u tu novu pustolovinu koja se zove –  studiranje.

Zapitali smo kolegu Marka Ćurka, studenta prve godine prijediplomskog studija „Financije i pravo“, s kakvim je dojmovima ispratio tjedan: „Sviđa mi se odnos profesora i studenata, profesori su prijateljski nastrojeni prema nama studentima. Sviđa mi se i to što u nastavi ne koristimo samo teoretske pojmove, već im dajemo primjenu u svakodnevnom profesionalnom životu“, kazao nam je Marko.

Marku i svim našim brucošima želimo uspješnu inicijaciju u svijet odraslih, fakultetski obrazovanih ljudi.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS