Maturant si? Prijavi se na Pub Quiz i s Joškom Lokasom krenite u potjeru za stipendijom

U organizaciji Effectus veleučilišta 20. ožujka u 19:00 sati, u zagrebačkom Maksi Pubu, održat će se Pub Quiz, natjecanje u kojem maturanti mogu testirati svoje opće znanje. Kviz će voditi popularni televizijski voditelj, Joško Lokas.

Najboljima Effectus veleučilište daruje vrijedne nagrade: osvojeno prvo mjesto donosi 100 postotni iznos stipendije za upis na prijediplomski studij „Financije i poslovno pravo“ Za osvojeno drugo mjesto natjecatelj ostvaruje pravo na 50 postotni iznos stipendije, dok se za osvojeno treće mjesto iznos školarine umanjuje za 30 posto.

Effectus veleučilište nagrađuje i hrabrost svih prijavljenih natjecatelja, s 10 posto popusta na školarinu, za upis prijediplomskog studija „Financije i poslovno pravo“.

Ako znate koji je zbroj svih kutova u trokutu ili koliko je bitcoin najviše iznosio u USD prijavite se na Pub Quiz Effectus veleučilišta putem ankete za prijediplomski studij: https://forms.gle/v6VtcmXpe5T3rzBD9

Prijaviti se mogu maksimalno 4, a minimalno 2 natjecatelja, kojima je organizator osigurao free ulaz i švedski stol.

Sretno svima!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS