Maturanti u potjeri za stipendijom za upis prve godine stručnog studija „Financije i poslovno pravo“

Jan Anđelković, Dvina Detelbach i Kristina Klasić „ulovili“ stipendiju

 
Ne samo da ih zanimaju ekonomija i pravo, već i znaju koji je zbroj svih kutova u trokutu ili pak koliko je bitcoin najviše iznosio u USD. Znaju i zašto je stručni studij „Financije i poslovno pravo“ njihov prvi izbor, kao i zašto, jednog dana, žele raditi u korporativnom pravu, investicijskom bankarstvu, financijskom menadžmentu i mnogim drugim financijsko – pravnim poslovima. 
 
Upravo zato što znaju to, a i puno, puno više, 20. su ožujka u Pub Quizu, Jan Anđelković, Dvina Detelbach i Kristina Klasić osvojili stipendije za upis prve godine prijediplomskog studija „Financije i poslovno pravo“ Effectus veleučilišta.
 
S Joškom Lokasom u potjeri za stipendijom bilo je 30 maturanata, koji su se natjecali u 8 grupa. Najbolji od njih – Jan Anđelković osvojio je 100 postotni iznos stipendije za prvu godinu stručnog prijediplomskog studija „Financije i poslovno pravo“. Drugo mjesto i 50 postotni iznos stipendije osvojio je tim „Lovci“, dok je treće mjesto i 30 postotni iznos stipendije osvojila Kristina Klasić, tim „Furry Squad“. Ne manje važno da su pravo na 10 postotni popust na školarinu ostvarili svi prijavljeni natjecatelji. 
 
Čestitamo svima, bilo je ovo fantastično iskustvo dijeljenja znanja i množenja prijateljstva!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS