Nastavnici Effectus veleučilišta sudjelovali na kolegiju Hrvatske obrtničke komore

Naši nastavnici Jelena Uzelac i Ivan Božajić sudjelovali su na  kolegiju predsjednika i tajnika područnih obrtničkih komora i Udruženja obrtnika Hrvatske obrtničke komore, koji se od 5 do 7. listopada održao u Brelima.

Profesorica Uzelac predstavila je sudionicima kolegija problematiku pravnih aspekata zaštite intelektualnog vlasništva, a Ivan Božajić je na praktičnim primjerima obradio temu informacijske sigurnosti.

Sudjelovanjem naših nastavnika na kolegiju, nastavljena je dugogodišnja uspješna suradnja između Effectusa i Hrvatske obrtničke komore.

Čestitamo našim nastavnicima na uspješnom predstavljanju Effectus veleučilišta.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS