Obavijest o upisu studenata na temelju položene državne mature

Upis studenata koji su ostvarili pravo upisa na studij FINANCIJE I POSLOVNO PRAVO putem državne mature održat će se fizički u prostorijama EFFECTUS-a na adresi Kennedyjev trg 2 u razdoblju:

 

  • od 19. srpnja do 21. srpnja od 10,00 do 14,00 sati.

 

Za upis je potrebno ispuniti online prijavu na linku: https://edu.vsfp.hr/prijava/ nakon čega će biti telefonski kontaktirani radi dogovora oko točnog termina upisa.

 

Dokumentacija potrebna za upis:

 

  1. Svjedodžbe 1., 2., 3. i 4. razred
  2. Svjedodžba mature
  3. 1 fotografija
  • Za upis do 31.07.2022. ostvarite pravo na SUMMER POPUST od 7% na školarinu bez obzira na odabrani model plaćanja.

Dogovorite termin sastanka sa Savjetnikom za upise i saznaj odgovore na sva pitanja o upisu, studiranju, predmetima i ispitima, ali i izvannastavnim aktivnostima.

Nastava započinje u rujnu 2022. godine, a za sve dodatne informacije možete se obratiti u referadu na broj telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS